Asa cum era de asteptat, romanii nu pot sparge gura targului la CM de natatie, de la Montreal. Dupa 4-14 cu Ungaria, poloistii romani au pierdut si cel de-al doilea meci pentru grupa preliminara C, cedand cu 4-6 in fata Croatiei. Antrenorul Romaniei, Vlad Hagiu, a declarat: "Cred ca am jucat bine, mult mai bine decat impotriva Ungariei. Din pacate, rezultatul nu ne avantajeaza si ne va fi foarte greu impotriva Canadei!". Romania va intalni, azi, Nationala tarii gazda, in ultima partida din grupa, echipa antrenata de Vlad Hagiu avand nevoie de victorie pentru a obtine calificarea in faza urmatoare.

Ramona Ciobanu a ratat, si ea, miercuri seara, calificarea in finala probei de sarituri de la platforma, 10 metri, din cadrul CM de Natatie. Romanca a ocupat locul 13 in semifinale, cu 457,17 puncte. Primele 12 sportive au obtinut calificarea in finala


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.