Desi probabil si-ar fi dorit asta, FC National nu a devenit proprietatea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, asa cum a dezvaluit zilele trecute o publicatie, si nu-l are printre actionari nici pe Ion Tiriac...

Conducerea clubului bucurestean a tinut sa precizeze ca denumirea actuala a gruparii este Fotbal Club National 2000 SA, iar printre actionari se afla Vladimir Soare, Bogdan Niculescu Duvaz, Gino Iorgulescu sau Mircea Ursache, nicidecum cei anuntati in presa.

Desi la un moment dat situatia lotului de jucatori parea a deveni critica dupa exodul masiv petrecut in doua "rate" - mai intai in iarna, apoi la finalul sezonului trecut -, FC National poate considera ca a trecut de perioada grea.

Probabil impulsionati financiar de suma primita pe transferul lui McKain la Poli Timisoara, cei din Cotroceni au realizat cateva transferuri importante in frunte cu Zeno Bundea, Mircea Oprea si Ovidiu Burca, plus cativa fotbalisti tineri si, se pare, de perspectiva.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.