Jucatoarea romana de tenis s-a calificat in optimile Master-ului de la Roma, dupa o victorie in fata numarului trei mondial.

Tenismena Alexandra Dulgheru (43 WTA) a furnizat surpriza zilei la Mastersul de la Roma, dupa ce a eliminat-o pe Dinara Safina (3 WTA). La finalul unui meci-maraton de doua ore si 40 de minute, romanca s-a impus cu 6-4, 6-7/5, 6-1 si a urcat in optimile turneului, unde o va intalni pe Nadia Petrova (18 WTA), potrivit ProSport.

"Nebunesc!", astfel ar putea fi caracterizat meciul disputat ieri pe terenul Pietrangeli: Alexandra a condus, a fost egalata, a revenit si a oferit cel mai bun joc in decisiv, deloc impresionata de cartea de vizita a Safinei.

Victoria i-a adus romancei 20 mii de dolari si 125 de puncte in WTA. Totodata, reusita o poate propulsa in primele 40 de jucatoare ale lumii. "M-am antrenat mult pe zgura in ultima perioada si mi-am propus sa joc un pic mai relaxat, sa nu mai pun presiune pe mine", a dezvaluit Alexandra Dulgheru pentru ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.