Ce parere are Gigi Becali despre aceasta suma?
Dupa ce ieri au confirmat interesul oficialilor de la Roma pentru Nicolita, italienii scriu azi ca suma de tranzactiei este singurul impediment in calea mutarii. Conform Il Romanista, trupa giallorossa este dispusa sa ii achite Stelei 3 milioane de euro pentru mijlocas, dar Becali cere cu un milion mai mult. [VIDEO] AS Roma, cu ochii pe Banel Nicolita

"Steaua cere 4 milioane de euro pe mijlocasul de 24 de ani. AS Roma ar fi dispusa sa dea doar 3 milioane", anunta ziarul de casa al gruparii din Cetatea Eterna. 300.000 de euro a cheltuit Steaua pentru a-l transfera pe Banel de la Timisoara, in 2005, potrivit Prosport.

Site-ul itasportpress.it confirma ca mijlocasul de banda al ros-albastrilor este in atentia Romei, dar scrie ca aceasta va trebui sa concureze cu rusii si cu Hoffenheim pentru a-si asigura serviciile lui Nicolita.

"Mijlocasul roman de 24 de ani este unul dintre jucatorii pe care Roma ii urmareste si care ar putea fi transferat la vara. Daca giallorossii nu se vor decide sa il transfere, Nicolita ar putea ajunge la TSKA Moscova, Spartak Moscova sau Hoffenheim",
scrie sursa citata"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.