Victor Becali considera ca Mutu are inca sanse sa ramana la Fiorentina, chiar daca declaratiile oficialilor clubului toscan sustin contrariul.
Impresarul jucatorului este de parere ca atacantul roman nu poate fi vandut impotriva vointei sale si crede ca lucrurile se vor recla daca "Briliantul" va accepta micsorarea contractului, scrie Prosport. [Mutu, mai ieftin cu 50%]

"Care costa 30 si care costa 5?(n.r. Fiorentina vrea sa obtina 35 de milioane din transferurile lui Frey si Mutu). Din punctul meu de vedere este imposibil sa se obtina aceasta cifra. Mai bine raman amandoi acolo. Nu e nicio problema daca Mutu accepta micsorarea de salariu. Vrei nu vrei, bea Grigore aghiasma", a spus impresarul pentru Sport.ro.

Cele mai importante cotidiene de sport din Italia, Gazzetta dello Sport si Corriere dello Sport au alocat, azi, spatii importante subiectului Mutu si viitorului acestuia la gruparea toscana.

Aceeasi sursa sustine ca Fiorentina ar fi dispusa sa renunte la Adrian pentru doar 5 milioane de euro, suma pe care Fenerbahce si Galatasaray ar fi dispuse sa o achite imediat. 50 de goluri in 91 de partide a inscris Mutu pentru Fiorentina din 2006 pana in prezent. Contractul lui Adrian cu formatia din Firenze expira in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.