Vezi care sunt pedepsele pentru dinamovistii care au plecat din cantonament.

In urma a doua sedinte la care au participat reprezentantii clubului, s-au stabilit sanctiunile pentru fotbalistii care au produs acte de indisciplina, relateaza ProSport.

De la N'Doye si Bratu, pana la cei cinci jucatori solidari cu cel din urma: Ianis Zicu, Gabi Bostina, Adrian Cristea, Marius Alexe si Andrei Margaritescu, nimeni nu a scapat fara sa plateasca. Astfel, toti vor fi sanctionati drastic in ceea ce priveste salariile, cu cate 25% din contract. Mai mult, patru dintre cei cinci fugari nu vor mai face parte din lot pana la sfarsitul campionatului, cand vor fi pusi pe lista de transferuri.

Exceptia o constituie Bostina, care urmeaza sa devina liber de contract pentru ca ii expira intelegerea cu Dinamo la finele acestui campionat. "Eu tin la toti jucatorii, dar m-au dezamagit. In curand veti sti ce masuri am luat", a declarat Cristi Borcea, presedinte executiv


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.