Gruparea AS Roma este dispusa sa-l cedeze pe Cristian Chivu la Internazionale Milano in schimbul sumei de 15 milioane de euro, informeaza agentia Sports. Impresarul lui Chivu, Andrea Pretti, s-a deplasat, marti, la cantonamentul echipei AS Roma de la Trigoria, pentru a discuta cu oficialii romani despre "atentia continua pe care Inter o acorda fotbalistului roman". Responsabilii de la AS Roma, grupare care nu poate face achizitii timp de un an in urma unei decizii a FIFA, i-a spus lui Pretti ca fotbalistul Chivu poate fi pus pe lista de transferari, daca Internazionale Milano ofera 15 milioane de euro, dupa ce in urma cu doar o saptamana jucatorul roman era considerat netransferabil.

Agentia Sports noteaza ca, prin vanzarea fotbalistului roman, AS Roma ar face rost de bani pentru a-i oferi un nou contract atacantului Antonio Cassano. Potrivit sursei citate, Chivu il considera pe Cassano "un element perturbator" in interiorul lotului gruparii romane si a precizat ca nu mai vrea sa joace alaturi de el in viitorul sezon. Sursa citata subliniaza ca, in cazul in care il va transfera pe Chivu, AS Roma nu va mai fi nevoita sa-l vanda si pe mijlocasul brazilian Mancini.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.