Miercuri si joi se vor juca ultimele meciuri din Cupa UEFA din acest an, competitia urmand sa se reia in februarie. Avand nevoie de trei puncte in confruntarea de joi, fotbalistul echipei Besiktas Daniel Pancu s-a declarat convins de faptul ca formatia sa va invinge in meciul cu FC Parma, in ultima etapa a Grupei B a Cupei UEFA. "Suntem o echipa mult mai buna decat Parma. In plus, aceasta este ultima noastra sansa de calificare. Sunt sigur ca vom invinge", a spus Pancu.

Si mijlocasul Okan Buruk este de aceeasi parere cu fotbalistul roman. "Cunosc foarte bine echipa Parma, care are probleme in prezent in campionat si considera Cupa UEFA drept unica salvare. Poate ca acesta este un dezavantaj pentru noi, dar cred ca vom invinge si ne vom continua drumul", a spus Buruk. La fel de sigur ca si colegii sai, mijlocasul Ahmed Hassan considera ca singurele avantaje ale echipei FC Parma in meciul de joi vor fi terenul propriu si spectatorii. "Insa noi vom fi cei care vom invinge. Nici macar nu ne gandim la varianta unui rezultat de egalitate. Meciul cu Parma va fi pentru noi unul pe viata si pe moarte", a spus fotbalistul egiptean.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.