Patinoarul Mihai Flamaropol ii asteapta pe amatorii patinajului in zilele de miercuri, joi si vineri cu un program special creat pentru ei cu ocazia celui mai asteptat spectacol al sezonului, Kings on Ice - Olimpic Tour.

Astfel, miercuri - 7 aprilie intre orele 18:00 - 20:00, joi (8 aprilie) si vineri (9 aprilie) intre orele 20:00 - 22:00, cei care vor calca pragul patinoarului Flamaropol vor avea sansa de a dansa pe gheata pe ritmuri pline de energie, in cadrul unui program special conceput pentru acest eveniment, care le va oferi posibilitatea de a castiga invitatii la spectacolul Kings on Ice.

Mai mult decat atat, joi, 8 aprilie, Amphitrion ii va aduce in premiera la patinoar pe campionii Robert Cording si Oleksiy Polishchuk! Acestia vor prezenta publicului un numar deosebit, o demonstratie de acrobatie pe gheata si de patinaj extrem, o mica mostra din programul pregatit special pentru spectacolulKings On Ice - Olympic Tour care va avea loc pe 11 aprilie.

Amphitrion ofera inca o data sansa unei experiente de neuitat facand ca legatura dintre artistii prezentati si public, sa treaca dincolo de barierele scenei. Cei care vor sosi joi la patinoar vor avea posibilitatea de a-i intalni pe cei doi acrobati intr-o experienta unica la noi in tara, ce va aduce arta patinajului mai aproape ca niciodata de fanii acestui sport.

Mai mult, Cording si Polishchuk vor alege doi norocosi ce vor avea oportunitatea unei intalniri cu toti patinatorii Kings On Ice: Olympic Tour 2010, intr-o sesiune speciala de meet and greet ce se va desfasura dupa spectacolul din aceasta duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.