Piticul pleaca pe un salariu anual de aproximativ 350.000 de dolari
In aceasta iarna, Dinamo se va desparti de capitanul ei, Florentin Petre, care urmeaza sa semneze in cateva zile cu Grazer AK, formatia care l-a dorit insistent si in vara. Cel mai vechi component al lotului lui Ioan Andone i-a anuntat de altfel pe conducatorii clubului din Stefan cel Mare ca vrea sa plece in pauza dintre tur si retur, aceasta putand fi ultima sa sansa de a mai evolua la o echipa din strainatate.
Se pare ca directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, se afla deja in Austria, unde negociaza detaliile contractului. Petre urmeaza sa plece si el in aceasta saptamana la Graz, pentru a semna cu formatia ce evolueaza in prima liga austriaca.
La Grazer AK, internationalul roman va primi un salariu anual de 350.000 de dolari, adica de patru ori mai mult decat incaseaza acum la formatia din Stefan cel Mare.
Foarte probabil, Dinamo se va desparti cat de curand si de atacantul Ionel Danciulescu, care si-a exprimat la randu-i dorinta de a-si gasi un contract afara.
La capitolul sosiri, alb-rosii au obtinut deja semnaturile lui Adrian Cristea de la Poli Iasi si a lui Tibi Moldovan, adus de la Apulum Alba-Iulia pentru 150.000 de dolari. Zeno Bundea este si el aproape de o venire in Stefan cel Mare, oficialii dinamovisti negociind in ultimele zile in secret cu Dinel Staicu transferul mijlocasului de la Universitatea Craiova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.