Mutu va trebui sa plateasca despagubiri Fiorentinei pentru ca a ratat cele mai importante meciuri din acest sezon.

Cat despre viitorul lui Mutu la Firenze, agentul sau a declarat ca in eventualitatea unei suspendari de sase luni, romanul va ramane la echipa antrenata de Prandelli. In caz contrar, orice se poate intampla, scrie sport.com.

Presa italiana este sigura: In iunie, Mutu va pleca de la Fiorentina.

Dupa aflarea verdictului din procesul "sibutramina”, gruparea toscana va lua o decizie in legatura cu jucatorul.

"Este posibil ca in cazul unei suspendari lungi Fiorentina sa ia decizia de a cere daune jucatorului. In orice caz, in iunie, Mutu va fi cedat, iar pretul va fi direct proportional cu perioada de suspendare. In urma cu doi ani, Mutu putea trece la AS Roma pentru circa 20 de milioane de euro, iar in prezent, daca jucatorul va pleca, Fiorentina va primi mai putin de jumatate", scrie La Repubblica, potrivit ProSport.

Mutu, suspendat un an?

Procuratura Antidoping din Italia a cerut ca atacantul Fiorentinei sa stea departe de gazon pentru un an.

Conform hotararii Procuraturii Antidoping, romanul a incalcat articolul 2.1 din codul WADA (Agentia Internationala Antidioping), in momentul in care a fost depistat dopat. Astfel, fotbalistul trebuie suspendat pe o perioada de un an, relateaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.