Otelul Galati a ajuns intr-o situatie disperata. Cu mai putin de trei saptamani inaintea startului sezonului 2005-2006, echipa despre care se spunea ca se va bate la titlu nu are antrenori, a ramas fara jucatori si nu stie nici macar daca va putea incepe noul campionat. Ionel Bors, senior managerul combinatului Mittal Steel Galati, isi tot amana intoarcerea in Romania, conducatorii nestiind nimic despre ce se va intampla pe viitor, de parca nu ar exista linii telefonice intre Galati si Londra.

In aceste conditii, Anghelinei si putinii sai colaboratori s-au gandit la o varianta pe masura posibilitatilor actuale pentru formarea conducerii tehnice, incepand negocierile cu Viorel Ion si Nicolae Burcea, cei doi tehnicieni ai divizionarei B Dunarea Galati. O alta varianta la indemana pentru postul de "principal" este Dumitru Dumitriu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.