Comisia de Disciplina a LPF a amanat luarea unei decizii in cazul contestatiei depuse de Timisoara privind legitimarea jucatorilor Tiberiu Balan si Dacian Varga.

“Asteptam punctul de vedere al Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor privind dreptul de joc si a exercitarii dreptului de joc al celor doi fotbalisti. Probabil Comisia pentru Solutionarea Litigiilor va judeca acest aspect in urmatoarea lor sedinta, iar solutia va fi trimisa catre noi. In sedinta Comisiei de Disciplina se va lua o decizie in acest caz", a declarat Ion Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina a LPF, potrivit sport.ro.

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat a nu va permite inca o umilinta pentru giulesteni dupa cea din scandalul "Bricheta" din urma cu 3 ani.

"E o decizie abuziva, ilegala. Nu stiu daca Varga si Balan sint singurii jucatori ai echipei a 3-a cred ca da. Am inghitit tot ce s-a intimplat cu bricheta, nu mai permitem inca o palma ca asta!", a spus Coposs, potrivit gsp.ro.

De asemenea, Copos a amenintat ca va trimite echipa in Liga a IV-a in cazul in care Comisia de Disciplina a LPF va decide ca Rapidul sa piarda la masa verde cele trei puncte castigate in meciul cu Timisoara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.