Fotbalistul Cristiano Ronaldo si antrenorul Josep Guardiola se numara printre castigatori. Vezi lista completa

Sportivii au fost desemnati in urma unui sondaj de opinie realizat de cotidianul Marca.

Cel mai bun film a fost ales "Invictus" - bazat pe parcursul nationalei Spaniei, cu 42,9% din voturi, reusind sa depaseasca "Infidelul", cu John Terry si Wayne Bridge in rolurile principale (34,9%), relateaza ProSport.

Cel mai bun actor in rol principal a fost desemnat Cristiano Ronaldo ("Gladiatorul"), cu 28.2% din voturi, urmat de Thierry Henry ("Atraco a las tres"), cu 27.6%. Au mai fost nominalizati: Lance Armstrong ("Interviu cu un vampir"), Gilbert Arenas ("American Gangster") si Ricky Rubio (Million Dollar Baby").

Cea mai buna actrita in rol principal a fost desemnata jucatoarea de tenis Ana Ivanovici ("Precious"), cu 28.4%, urmata de Caster Semenya ("Baietii nu plang niciodata"), cu 24.7%.

Cel mai bun regizor a fost desemnat Josep Guardiola ("666"), cu 42.5%, urmat de Vicente del Bosque ("Pacificatorul"), 21.2%.

Cititi mai multe in ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.