Inainte de plecarea spre Coreea de Sud, unde spera sa semneze un contract cu echipa Chunham Dragons, la care este legitimat si Rica Neaga, fostul dinamovist Adrian Mihalcea a tinut sa-i bata obrazul antrenorului Ioan Andone. "De la inceputul pregatirilor, Andone nu a schimbat cu mine nici un cuvant. Sunt dezamagit pentru ca nu a avut curajul sa ma anunte personal ca nu mai fac parte din lotul lui Dinamo", a spus Mihalcea.

El considera ca a facut tot posibilul in editia trecuta de campionat pentru echipa, dar Dinamo nu a putut depasi pe Steaua, iar despartirea de clubul alb-rosu nu s-a datorat vointei lui. "Cat am stat la echipa, am incercat sa dau tot ce-i mai bun din mine. Din pacate, nu a iesit cum am vrut eu si nici cum au vrut conducatorii lui Dinamo", a adaugat Mihalcea.

Cat priveste viitorul sau, Mihalcea este decis sa se realizeze in Coreea de Sud. "Voi sta doi ani si jumatate la Chunham sau poate chiar mai mult. Conditiile financiare sunt net superioare celor din Romania (n.r. - 300.000 de euro pe sezon), iar in ceea ce priveste acomodarea nu-mi fac absolut nici o problema", a declarat fostul dinamovist, dorindu-si doar ca Neaga sa nu plece de la echipa.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.