Evenimentul Seara Campionilor a adus incasari care i-au uimit pana si pe organizatori. In cadrul dineului organizat vineri seara au fost scoase la licitatie 40 de tricouri ale jucatorilor participanti la meciul Romania '94 - Brazilia '94, iar suma incasata s-a ridicat la valoarea de 268.000 de euro. Cel mai scump tricou vandut la licitatie a fost cel al fostului international roman Gheorghe Hagi, pentru care reprezentantul firmei Balkan a platit 35.500 de euro.

Printre cele mai scumpe tricouri vandute in cadrul licitatiei se numara cel al fundasului Cristi Chivu (22.000 de euro), cumparat de Ioan Becali, si cel al lui Gheorghe Popescu (15.500 de euro), cumparat de Hagi. De partea cealalta, cele mai scumpe tricouri au fost cele ale lui Bebeto (11.000 de euro), Careca (10.000 de euro) si Taffarrel (10.000 de euro). Momentul penibil al serii a fost oferit de catre oficialii fotbalului autohton. Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Dumitru Dragomir, Victor Piturca, alaturi de Viorel Paunescu au stat toti la aceeasi masa, dar, in momentul in care a inceput licitatia, s-au ridicat in corpore si au parasit incinta. Nici unul nu a mai revenit in sala.

In ciuda acestui moment penibil, Gheorghe Popescu s-a aratat multumit de suma adunata. "S-a strans o suma peste asteptari, iar acest lucru este foarte bine pentru oamenii sinistrati. O mare parte din incasari va merge in Moldova", a spus Gheorghe Popescu. In alta ordine de idei, organizatorii evenimentului Seara Campionilor au anuntat faptul ca meciul dintre Romania '94 si Brazilia '94 s-a disputat cu casa inchisa, toate cele 31.000 de bilete fiind vandute. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a declarat ca jumatate din veniturile obtinute prin organizarea evenimentului vor reveni sinistratilor din partea de sud a Moldovei, iar cealalta jumatate, sinistratilor din Banat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.