Fotbalistului Sergiu Suciu, care joaca la Torino, in serie B si traieste de cinci ani in Italia a refuzat sa joace in nationala Italiei.

Italienii au vrut sa-l ia in nationala lor pe mijlocas central, Suciu, in varsta de 19 ani, care a impresionat la Torino, unde recent, a dat doua goluri in cel mai tare turneu de juniori din lume - cel de la Viareggio.

“Antrenorul nationalei de tineret a Italiei, Casiraghi, m-a urmarit sezonul trecut si mi-a facut ceva propuneri. L-am refuzat din start. Chiar daca traiesc de la 13 ani aici, pentru mine doar Romania exista, stiu doar “Desteapta-te Romane”. Ce daca am crescut in Italia, Romania e tara mea si neamul meu”, a spus Suciu in exclusivitate pentru sport.ro

Decizia romanului l-a impresionat pe fostul antrenor al dinamovistilor, Mircea Rednic care se declara bucuros ca inca mai exista “patrioti adevarati”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.