Oleg Protasov da primele semne de nemultumire, desi a petrecut mai putin de o luna pe banca tehnica a Stelei.

Desi a castigat toate cele trei partide amicale disputate pana acum in turneul de pregatire din Austria, Protasov este nemultumit atat de echipa, cat si de conducerea clubului. Pana acum ucraineanul a preferat sa nu vorbeasca despre problemele din sanul lotului, insa, dupa meciul cu Wisla Cracovia, acesta a rabufnit. Picatura care a umplut paharul a fost, din cate spune antrenorul, faptul ca jucatorii sai nu il asculta: "Sunt suparat ca fotbalistii nu au inteles mesajul meu. Am spus ca trebuie sa jucam agresiv, nu dur, asa cum au facut-o ei", s-a plans Protasov, care i-a taxat astfel pe Paraschiv si Nesu, ambii eliminati in jocul contra polonezilor. Si conducatorii echipei din Ghencea ii dau batai de cap lui Protasov, acesta reprosandu-le faptul ca nu i-au pus la dispozitie jucatorii de care are nevoie. "Sunt nemultumit ca nu am cate doi fotbalisti pe fiecare post. Vreau sa am si doi portari. Mi s-a promis ca o sa-i am", a spus antrenorul Stelei.

E INCANTAT

Intrebat ce parere are de faptul ca tehnicianul ucrainean s-a declarat nemultumit de echipa si de conducere, principalul finantator al Stelei, Gigi Becali, ne-a declarat: "Stati linistiti. Protasov este incantat si de lot, si de noile achizitii".

PLEACA IN IRLANDA

Protasov a afirmat ca vrea sa-i vada la lucru pe viitorii adversari ai Stelei, anuntand ca va urmari pe viu returul dintre Shelbourne si Glentoran, partida care se va juca miercurea viitoare. La meciul tur, castigat in deplasare de Shelbourne cu 2-1, ucraineanul l-a avut spion pe presedintele Mihai Stoica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.