Consiliul Director al Federatiei Romane de Sah a ajuns la concluzia ca, potrivit statutului, Alexandru Crisan este in continuare presedintele forului sahistic. Alexandru Crisan, ales in urma cu patru ani presedinte al FRS, a fost arestat, in toamna anului trecut si trimis in judecata pentru inselaciune. Crisan, suspendat din functia de presedinte al FRS pe perioada in care s-a aflat in inchisoare, l-a delegat in locul sau pe Dan Ioan Mirescu, pe o perioada determinata.

Dupa iesirea din inchisoare, Crisan si-a reluat functia in fruntea FRS, printr-un ordin dat pe data de 31 mai. Mirescu a decretat insa mentinerea suspendarii lui Crisan, fapt ce a condus la o situatie de incertitudine la conducerea FRS, motiv pentru care ANS a convocat Consiliul Director. In urma sedintei de miercuri s-a ajuns la concluzia ca ordinul lui Crisan prin care si-a reluat functia este statutar, deciziile ulterioare ale lui Mirescu fiind anulate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.