Catalina Ponor a povestit pentru "Adevarul de Seara" Constanta experienta de peste ocean. Tanara antrenoare isi petrece ultimele zile de vacanta acasa, la malul marii, alaturi de parinti si prieteni.

Anul trecut, in iunie, dupa ce a absolvit Facultatea de Sport de la Constanta, Catalina Ponor a plecat in SUA pentru a antrena fetitele de la Dynamic Gymnastics, scoala gimnastei Teodora Ungureanu si a sotului sau, Sorin Cepoi. "Multi au spus ca nu mi s-au facut oferte in Romania si de aceea am plecat in SUA. Nu este adevarat! Am vrut sa fie o experienta diferita. Acolo e alta mentalitate. Fetitele vin sa faca sport numai din placere", spune Catalina Ponor.

Catalina locuieste la o ora distanta de New York si antreneaza fetite cu varste cuprinse intre 2 si 17 ani. "Imi place sa lucrez acolo, dar sufletul meu e tot de romanca. Mi-a fost dor de casa. Mi-au lipsit parintii", spune tanara antrenoare, care este acasa de mai bine de o luna.

La Constanta, Catalina conduce un Peugeot 307, iar SUA se plimba cu un autoturism Mazda RX8.

Articolul integral in Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.