Cu trei zile inaintea "Serii Campionilor", o parte a presei a lansat zvonul ca Romario ar fi tentat sa decline in ultimul moment venirea la Timisoara. Astfel, se pare ca starul brazilian, acum jucator la Vasco da Gama, este dorit insistent de presedintele acestui club, Eurico Miranda, in meciul pe care Vasco il sustine pe 17 iulie (a doua zi dupa evenimentul de la Timisoara) cu marea rivala Flamengo. Desi Romario are un statut special la Vasco da Gama, unde joaca doar cand vrea el, presa sud-americana este de parere ca brazilianul va prefera acest derby pentru a le face pe plac fanilor, dar si conducerii clubului. Cel mai in masura sa elucideze acest mister este chiar principalul oraganizator al evenimentului de pe Bega, Gica Popescu.

- Unele ziare au lansat stirea ca Romario nu va mai veni la Seara Campionilor. Dumneavoastra ce noutati aveti despre el?

- Eu am spus deja ca venirea lui Romario este confirmata. Am vazut ce au scris unele ziare, dar acestea s-au luat dupa presa din America de Sud, nu au vorbit cu jucatorul.

- Ar fi posibil, totusi, ca Romario sa se razgandeasca in privinta venirii in Romania pentru a juca in meciul dintre Vasco da Gama si Flamengo?

- Mie mi-a spus ca nu se duce la acel meci. Vom vedea cine a avut pana la urma dreptate, eu sau cei care au scris ca nu vine. Pot sa mai spun ca el a primit deja biletul de avion pentru venirea in Romania.

- Cand ati discutat ultima data cu Romario?

- Acum doua zile, cand mi-a confirmat din nou venirea la "Seara Campionilor". Am facut tot ce a fost posibil pentru aducerea lui la acest eveniment. Daca se va razgandi in ultimul moment, pentru a jucat in acel derby (si dupa parerea mea normal ar fi sa aleaga acel derby), nu mai tine de noi. Nu inteleg de ce toata lumea intreaba acum daca vine Romario. Si ceilalti jucatori sunt la fel de importanti ca si el. Bebeto este la fel de mare ca si Romario. La fel si Dunga, Rai sau Careca.

- Suporterii stiu deja ca o parte din jucatorii "Generatiei de Aur" se antreneaza de mai multe zile pe stadionul Dinamo. Veti avea un antrenament oficial inaintea meciului de la Timisoara?

- Nu avem cand. Acum ne pregatim doar noi, jucatorii care suntem in Bucuresti. Cei care vin din strainatate vin direct la Marriott pentru licitatia tricourilor, iar altii, cum sunt Dorinel Munteanu si Gica Mihali, se vor intalni cu noi cu putin timp inainte de meci.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.