Fotbalistul formatiei Politehnica Iasi, Adrian Ilie, a declarat ca refuza, din motive financiare, sa se prezinte la antrenamentele conduse de antrenorul Petre Grigoras, iar in replica, oficialii clubului sustin ca aceasta va fi sanctionat disciplinar, transmite NewsIn.

"Am incercat sa vorbesc cu conducerea clubului pentru a lamuri situatia mea financiara, dar degeaba. Am unul dintre cele mai mici contracte din echipa, iar daca tot iau bani putini, macar sa mi-i dea si pe acestia. Nu mi-am mai luat banii de mult timp si nu mi se pare corect. Eu sunt dispus sa joc la echipa a doua, iar daca nu imi primesc salariul voi merge sa joc in Liga a III-a. Cred ca nici in cantonament nu voi merge", a declarat Ilie pentru NewsIn.

Vicepresedintele lui Poli, Pavel Hodea, a declarat pentru NewsIn ca fotbalistului i s-a intocmit referat si va fi amendat: "Daca Ilie refuza sa se prezinte la antrenamente, este alegerea lui si va suporta consecintele. I-a fost intocmit deja un referat pentru absenta nemotivata si risca sa fie sanctionat cu o amenda ce poate ajunge si pana la diminuarea contractului cu 25 %. Ilie a primit in ultima luna si jumatate 20.000 de euro de la club. Este o suma semnificativa. Nu este vina noastra ca el a ramas fara bani de sarbatori. A venit la club sa ceara bani pentru medicamente, si pentru ca a fost refuzat a decis sa nu se mai prezinte la antrenamente. El si-a primit salariul pe luna octombrie, mai avem banii pe noiembrie sa-i dam. Si daca tot am amintit de salariu, ar trebui sa aminteasca si faptul ca i-a fost marit contractul in acest an cu aproape 50 la suta".

Politehnica Iasi va efectua doua cantonamente in aceasta iarna: primul stagiu va fi la Poiana Brasov, in perioada 11-21 ianuarie, iar pentru al doilea formatia pregatita de Petre Grigoras se va deplasa in Antalya, in 27 ianuarie, unde se va pregati timp de doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.