Campionul mondial IBF, Lucian Bute, va boxa pe 17 aprilie la Montreal intr-un meci in care isi va pune din nou in joc centura cucerita in premiera in octombrie 2007, au declarat, miercuri, pentru NewsIn, oficiali din cadrul staff-ul pugilistului.

Lucian Bute si-a aparat ultima data centura pe 29 noiembrie, cand l-a invins prin KO in repriza a 4-a pe mexicanul Librado Andrade.

In palmaresul romanului sunt 25 de meciuri, toate castigate, din care 20 prin KO. Bute nu isi cunoaste inca adversarul, printre cei posibili fiind columbianul Edison Miranda sau americanii Kelly Pavlik si Bernard Hopkins, relateaza NewsIn.

Astfel, Lucian Bute va organiza o conferinta de presa, joi, la Hotel Continental din Bucuresti (pe Calea Victoriei), la ora 11:45, in care isi va anunta programul de pregatire pentru acest meci. Vineri, Lucian Bute va pleca din Romania, unde si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de familie.

Lucian Bute (29 de ani) a devenit campion mondial IBF la categoria supermijlocie la 19 octombrie 2007, cand l-a invins prin KO in repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute si-a aparat centura in patru randuri. La 29 februarie 2008 l-a batut pe americanul William Joppy, prin KO tehnic in repriza a 10-a, la 24 octombrie s-a impus la puncte, la capatul unui meci controversat, in fata mexicanului Librado Andrade, la 13 martie 2009 s-a impus prin KO tehnic in runda a 4-a in fata columbianului Fulgencio Zuniga, iar la 29 noiembrie, in cadrul revansei cu Andrade, a castigat prin KO in repriza a 4-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.