Echipa lui Razvan Lucescu va juca maine seara cu UE Sant Julia, in primul tur preliminar al Cupei UEFA

Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a anuntat lotul pe care il va deplasa in Andorra, pentru meciul de maine cu UE Sant Julia, din prima mansa a turului intai preliminar al Cupei UEFA.

Cei 24 de jucatori convocati sunt Emilian Dolha, Mihai Minca, Danut Coman, Ionut Curca - portari; Valentin Badoi, Marius Constantin, Nicolae Constantin, Vasile Maftei, Danut Perja, Flavius Moldovan, Ionut Rada, Adrian Rusu, Ionut Stancu, Marius Maldarasanu, Robert Ilyes (foto), Nicolae Grigore, Emil Dica, Romeo Stancu, Gigel Ene, Mugurel Buga, Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Lucian Burdujan, Daniel Niculae - jucatori de camp. Lucescu nu poate conta in meciul cu UE Sant Julia pe jucatorii Valentin Negru, Artiom Karamyan (accidentati) si Marius Postolache, care se pregateste cu echipa a doua.

Dintre cei anuntati in lot, Robert Ilyes ar putea fi lasat acasa, fiindca a refuzat sa semneze prelungirea contractului cu alb-visinii. Mijlocasului ii expira actuala intelegere in luna februarie, dar acesta a cerut un timp de gandire pentru a accepta noul contract, in valoare de 80.000 de euro anual. Ilyes are cateva oferte din strainatate, superioare din punct de vedere al salariului. In cazul in care pana aseara nu semna, fotbalistul considerat de Lucescu om de baza la Rapid, ar putea fi lasat in afara delegatiei. Rapidistii vor pleca astazi, la ora 6:05, spre Barcelona, via Milano, urmand sa se indrepte apoi, cu autocarul, spre Andorra La Vella.

Meciul UE Sant Julia - Rapid este programat maine, la ora 19.45. Dupa partida, giulestenii vor merge direct in Elvetia, pentru un nou cantonament la Anzerre, care va dura pana pe 24 iulie si in cadrul caruia sunt prevazute trei meciuri de pregatire cu adversari care vor fi stabiliti la fata locului. In Elvetia Razvan Lucescu l-ar putea testa din nou pe francezul Vincent Talio, care a parasit luni Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.