Patronul Stelei a ajuns la un acord cu directorul general al Otelului Galati in disputa pentru jucatori cu un schimb: Razvan Ochirosii-Jivko Jelev.

Recent, Steaua a fost acuzata de catre Marius Stan de furt de fotbalisti.

"Am batut palma cu Marius Stan, Ochirosii va pleca la Galati si il vom detine in coproprietate cu Otelul, iar Jelev va veni la Steaua. Eu l-am vrut pe Jelev pentru ca mi-a zis Stoichita ca garanteaza pentru el. E bine si pentru Razvan Ochirosii, asa poate sa joace si sa isi revina. Nu am vorbit cu el, dar sunt sigur ca o sa vrea sa plece la Otelul, mai ales ca e un transfer la el acasa", a anuntat Becali, la GSPTV.

Directorul general al galatenilor, Marius Stan, a confirmat, pentru NewsIn, existenta unui acord intre cele doua parti: "Da, ne-am inteles, Ochirosii va fi detinut in parti egale de noi si Steaua, iar Jelev va merge in Ghencea. Steaua are dreptul in primul an sa il ia inapoi oricand pe Ochirosii. Prin aceasta tanzactie se stinge si litigiul cu Steaua Dunarii Galati, in valoare de 6 miliarde lei vechi. Nu am semnat deocamdata niciun act, dar nu cred ca va exista vreun impediment".

Patronul Stelei a mai declarat ca transferul fundasului Edwin Ouon de la AEL Limassol "este ca si rezolvat", in timp ce negocierile cu cel de-al treilea jucator cerut de Stoichita, "un atacant inalt, fost la Litex, care are in jur de 30 de ani", sunt in impas, deoarece acesta "vrea bani multi, 250.000 de euro salariu", pentru ca vine din postura de jucator liber de contract.

Becali a mentionat ca Banel Nicolita va pleca in vara la gruparea din Emiratele Arabe Unite, Al Nasr Dubai, la care a fost transferat in aceasta iarna Ionut Rada. "Il vor si le-am cerut 5 milioane de euro. Au spus ca il iau, dar din vara", a precizat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.