Daca in sezonul de schi, Copos nu pierde niciun weekend in care sa nu fie pe partie, Becali nu pune piciorul pe schiuri, patine sau placa de snowboarding.

Intrebat la un moment dat de ce, spre deosebire de George Copos, el nu schiaza, George Becali a raspuns rivalului alb-visiniu asa: "Daca Dumnezeu voia ca oamenii sa schieze, i-ar fi creat cu schiuri in picioare si nu asa cum sunt ei acum".

Astazi insa, Becali are un raspuns categoric: "Nu schiez, nu ma intereseaza. Nici nu am incercat. Nici cu placa, nici cu schiurile si nici in patine n-am pus picioarele. De ce? Ma pot accidenta. Asa, daca nu le pun in picioare, accidentarea e zero", mai spune George Becali precizand insa ca joaca fotbal din cand in cand", a spus Becali, potrivit Gandul.

La polul opus se afla George Copos. Milionarul este un impatimit al sporturilor, in special al schiului, iarna, si al celor nautice, vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.