Dubla campioana mondiala la 400 de metri garduri, australianca Jana Pittman-Rawlinson, a anuntat luni ca si-a scos implanturile mamare pentru a-si mari sansele de a obtine o medalie la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, informeaza AFP.
"Mi-a placut mult sa am sanii mari, insa m-am maturizat astfel incat am ajuns sa ma cunosc, ca sa fiu sincera cu mine cand ma privesc in oglinda. Nu doresc sa reduc sansele Australiei la o medalie, vreau sa ma simt atletica si sa ajung in cea mai buna forma pe pista de la Londra", a explicat Jana Pittman-Rawlinson, potrivit NewsIn.

Jana (27 de ani) a cucerit in 2003 la Campionatele Mondiale de la Paris primul titlu mondial la 400 de metri garduri, iar la 2007 la Osaka a reeditat aceasta performanta. La ultima editie a Campionatelor Mondiale, cea de la Berlin, din 2009, sportiva a lipsit din cauza unor dureri la spate. O alta accidentare a facut ca australianca sa lipseasca si de la Jocurile Olimpice de la Beijing.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.