Sport 4 Ianuarie 2010 21:50
Internationalul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, nu intentioneaza sa paraseasca gruparea toscana in favoarea ofertelor pe care le are de la cluburi din afara Italiei si doreste sa isi prelungeasca contractul cu actuala sa echipa, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Cel mai important este sa imi revin complet din punct de vedere fizic, iar restul va veni de la sine", a spus atacantul roman in varsta de 30 de ani.

Potrivit sursei citate, Mutu nu este interesat de un eventual transfer la gruparea pregatita de Cosmin Olaroiu, Al-Sadd. Mai mult, decarul Fiorentinei viseaza "la o revenire in forta" in a doua jumatate a sezonului din Serie A, pentru a-i convinge pe oficialii formatiei viola sa ii prelungeasca angajamentul scadent in vara lui 2012, scrie NewsIn.

Conform mai multor publicatii sportive, Adrian Mutu, indisponibil de mai bine de o luna si jumatate din cauza unor probleme medicale la genunchi, se afla in vizorul unor echipei precum West Ham, Manchester City, Zenit Sankt Petersburg si Al-Sadd, din Qatar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.