Sport 4 Ianuarie 2010 21:47
Tenismenul elvetian Roger Federer a anuntat ca nu va evolua pentru nationala sa in meciul cu Spania, din primul tur al Cupei Davis, disputa care va avea loc intre 5 si 7 martie 2010, informeaza cotidianul Marca.

Tenismenul, care in acest moment se afla pe primul loc in ierarhia mondiala, a precizat ca ii va fi greu ca in luna martie sa se adapteze unei suprafete moi (zgura), pe care se va juca partida cu Spania, in conditiile in care in acea perioada majoritatea turneelor se desfasoara pe suprafete tari.

Aceasta va fi asadar a 6-a oara cand Federer nu va juca pentru Elvetia in primul tur al Cupei Davis. Mai mult, liderul mondial nu a reusit pana acum sa castige niciodata aceasta competitie.

Partida dintre Spania si Elvetia, din primul tur al Cupei Davis, este programata intre 5 si 7 martie 2010. Pana acum, cele doua nationale s-au mai intalnit de 5 ori in aceasta competitie, iar ibericii s-au impus de 4 ori, in timp ce elvetienii au triumfat doar o data.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.