Sport 4 Ianuarie 2010 21:42
Fostul capitan al echipei nationale a Angliei, David Beckham, a spus intr-un interviu pentru BBC Radio 5 ca dorinta lui ar fi fost sa-si incheie cariera la formatia de pe Old Trafford, dar ca acest lucru nu a putut fi posibil.

"Antrenorii precum Capello si Ferguson sunt cu adevarat respectati de jucatori. Sir Alex a fost precum un tata pentru mine. Ei nu doar pregatesc o echipa, ci iubesc fotbalul, acesta este motivul pentru care au avut succes", a adaugat Beckham, care este imprumutat la AC Milan, formatie care va intalni pe Manchester United in Liga Campionilor.

"Sunt sigur ca fostii mei colegi vor face tot posibilul sa ma opreasca pe teren. Nu ar juca la United daca nu erau oameni si jucatori speciali. Mi-ar fi placut sa raman toata cariera la Manchester United si sa nu plec in alta parte, dar nu a fost sa fie. Intalnirea cu Manchester va fi un moment foarte emotionant pentru mine. Vreau ca Milan sa castige, desi mereu tin cu Manchester, dar nu si in acest meci",
a explicat Beckham, conform NewsIn.

Beckham a mai spus ca selectionerul nationalei Angliei, Fabio Capello, a fost cel care a redat primei reprezentative o aroganta pozitiva.

"Jucatorii intra pe teren cu multa incredere, vor sa castige fiecare meci. Acum in lot exista multa seriozitate si profesionalism", a spus mijlocasul englez.

El s-a referit si la viitorul sau dupa ce se va retrage din activitate: "Nu voi ajunge antrenor, nu ma intereseaza, desi imi face placere sa-i pregatesc pe copii, este cea mai mare pasiune a mea. Vom vedea, poate in viitor ma voi razgandi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.