Tehnicianul Ioan Andone a declarat ca a gresit ca nu a acceptat in toamna sa revina la Dinamo si a anuntat ca in luna ianuarie va avea o noua discutie cu Nicolae Badea si Cristian Borcea, informeaza site-ul oficial al alb-rosiilor.

"Poate si eu am gresit cand nu am acceptat, acum cateva luni, proiectul pe 3 ani si jumatate pe care mi l-au propus domnii Badea si Borcea. Poate alta era situatia in acest moment. In luna ianuarie voi mai avea o discutie cu domnii Badea si Borcea, pentru ca, orice s-ar spune, viata mea este legata de Dinamo", a declarat pentru site-ul gruparii, Ioan Andone, care a mai precizat ca are doua oferte de a antrena in strainatate, insa nu se grabeste sa dea un raspuns final.

Aflat in vacanta la Miami, tehnicianul le-a transmis dinamovistilor sa fie increzatori, pentru ca titlul nu este pierdut. "Un An Nou plin de bucurii si obiective indeplinite! Dinamovistii trebuie sa fie increzatori, sa munceasca, sa dea totul pentru echipa! Dinamo are valoarea necesara pentru a castiga campionatul, insa e nevoie de multa munca si disciplina. Si cat mai putine greseli atat in teren, cat si in afara stadionului", le-a transmis Ioan Andone dinamovistilor, dupa cum noteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.