Antrenorul formatiei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii intr-un stagiu de pregatire de doua saptamani in Franta, ca ar fi preferat sa efectueze cantonamentul in Elvetia deoarece distantele parcurse pentru meciurile amicale ar fi fost mai scurte. "Eu preferam Elvetia, o tara cu distante scurte, iar asa este destul de obositor cu deplasari foarte lungi. Noi am amanat turneul din Elvetia din cauza programului pe care il avem in cupele europene. Deci, sincer, asta este singura conditie pe care am avut-o", a spus Andone.

Tehnicianul dinamovist a afirmat ca lotul pentru sezonul viitor este definitivat in proportie de 99 la suta. "In proportie de 98-99 la suta, acesta este lotul cu care voi aborda noul sezon. Pot sa mai apara modificari. Este adevarat ca un singur jucator s-ar putea sa mai apara. Nu stiu, nu pot sa va spun care este acesta", a precizat Andone. Tehnicianul dinamovist a afirmat ca nu este surprins de rezultatul obtinut de CFR Cluj in compania formatiei Athletic Bilbao, din turul al doilea al Cupei UEFA Intertoto.

"Este foarte multa munca la Cluj. Surpriza nu este, pentru ca au transferat jucatori si vad ca mai vor sa transfere", a spus Andone care a completat: "Experienta de atatia ani a lui Dorinel Munteanu din Germania isi va spune cuvantul. Dorinel este un tip care tace si face. Este mai usor sa fii si antrenor, si jucator". Andone s-a aratat multumit de faptul ca echipele din provincie au facut campanii importante de transferuri. "De cand imi doresc sa joc cu echipe despre care lumea sa nu mai speculeze ca am batut cu 4-0 sau ca Dinamo a castigat cu ajutorul arbitrilor sau cu al altcuiva", a incheiat Andone.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.