Directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a precizat, luni, ca tehnicienii care nu au licenta PRO vor putea antrena in Divizia A daca se vor inscrie la cursurile PRO. "Deoarece exista destui antrenori care nu detin licenta PRO, dar care au angajamente cu divizionare A, vom face o derogare prin care vor avea dreptul de a profesa daca se vor inscrie la aceste cursuri", a declarat, Mircea Radulescu, directorul Scolii Federale de Antrenori. Ionut Chirila, Viorel Ion sau Oleg Protasov vor fi nevoiti sa se inscrie la cursurile pentru licenta PRO, pentru a putea sta pe banca echipelor lor. "Cu Protasov ne vom intalni pana la inceputul campionatului pentru a discuta", a mai precizat Radulescu.

Despre italianul Walter Zenga, Radulescu a mai precizat ca "a clacat psihic si-l felicit pe patronul Stelei pentru destituire. Dupa parerea mea, Steaua nu castiga titlul de campioana daca Zenga ar fi fost mentinut in functie, pentru ca jucatorii aveau plumb in ghete". Radulescu l-a comparat pe Zenga cu "o cafea care e buna doar cand este calda. Cand se raceste, o arunci".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.