De cateva zile, suporterii Stelei pot accesa un nou site, www.afaradinghencea.ro, in care isi pot exprima nemultumirile in ceea ce-l priveste pe patronul stelist, Gigi Becali. Peste 4.000 de suporteri au accesat site-ul, in timp ce promovarea lui s-a facut inclusiv prin materiale promotionale care au fost lipite in centrul Capitalei. Problema care se pune, insa, este de unde au aparut peste noapte bani pentru crearea acestui site, de ce a aparut exact in momentul in care Gigi Becali are probleme reale cu justitia, dar mai ales faptul ca domeniul cumparat pentru site se afla tocmai in SUA, la New York. Atunci, este normal ca sa apara intrebarea: de ce site-ul, care este destinat adevaratilor suporteri ai "ros-albastrilor", nu are platit un domeniu in Romania? Acest lucru arata ca in spatele acestei actiuni de protest ar putea sta dusmanii lui Gigi Becali, tot mai numerosi in ultima vreme, si nu adevaratii fani ai Stelei.

Ieri, "Gardianul" a intrat in contact cu proprietarului site-ului, Cristian Antonescu, un tulcean care spune ca este un sustinator fidel al campioanei. "Nu sunt singurul creator al site-ului, suntem mai multi prieteni, toti fani ai Stelei. Demersul nostru este acela de a-i sensibiliza pe suporteri, pentru ca acest club merita mult mai mult decat imaginea pe care i-a facut-o Gigi Becali. Site-ul are cumparat domeniu in Statele Unite, pentru ca, desi este mai scump, l-am considerat mai sigur", ne-a declarat, ieri, Cristian Antonescu, proprietarul site-ului. Acesta a negat ca in spate ar sta alte interese ascunse.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.