Pugilistul roman Adrian Diaconu a declarat ca este pregatit de meciul revansa cu Jean Pascal, programat la 12 decembrie, si spune ca este mult mai bine pregatit din toate punctele de vedere fata de intalnirea trecuta, atunci cand canadianul l-a deposedat de centura WBC la semigrea.

"Am muncit mult la antrenamente, nu sunt pregatit, sunt foarte pregatit. Am fost mult prea incordat in primul meci cu Pascal. Atunci, parca nu eram eu. Jean a fost atunci mai bine pregatit fata de cum am crezut. Chiar si asa a fost o lupta stransa, acum cu siguranta va fi altfel", a spus Diaconu in presa canadiana, potrivit NewsIn.

Romanul afirma ca si-a schimbat tactica fata de prima lupta, pe care o considera una "bizara". "Va fi cu totul diferit, am muncit si in cazul tacticii, voi fi mai rapid. M-am antrenat timp de sase saptamani pentru acest meci, ma simt bine si sunt pregatit in proportie de 100% pentru lupta cu Pascal. Am facut peste 140 de runde de sparring, ma simt diferit fata de cum am fost inaintea primului meci. Sunt gata de lupta, iar daca e sa garantez ceva, este faptul ca va fi spectacol", a adaugat pugilistul.

Romanul Adrian Diaconu (31 de ani) a fost deposedat de centura WBC la categoria semigrea pe 19 iunie, pe care o cucerise cu un an in urma, fiind invins la puncte de Pascal (27 de ani), care l-a trimis si o data la podea. Atunci, cei trei arbitrii l-au creditat castigator clar pe canadian: scor 115-112, 116-112 si 116-111.

Meciul revansa dintre Diaconu si Pascal va avea loc in dimineata zilei de 12 decembrie (n.r. in Romania), la Centre Bell din Montreal, in cadrul unei gale in care se vor mai duela, printre altii, fostul campion Eric Lucas si argentinianul Ramon Moyano.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.