Steaua a reusit sa se impuna ieri in deplasare in fata Universitatii Craiova, scor 2-1, gratie unui gol marcat in prelungiri de Janos Szekely. Stelistii raman neinvinsi de sapte ani in jocurile cu gruparea olteana, in timp ce Craiova numara doar 17 puncte in acest sezon

  • Cum s-au marcat golurile:
0-1, min. 3: Szekely a centrat de pe partea dreapta in careul mic, Kapetanos reusind sa inscrie dintre doi fundasi olteni, de la cinci metri.
1-1, min. 15: Firtulescu a executat un corner de pe partea stanga, urmand ca Prepelita, venit din spate, sa marcheze cu o lovitura de cap, de la 10 metri.
1-2, min. 90+1: Szekely a preluat o pasa de la Plesan, de langa Gaman, si a marcat cu un sut din intoarcere la coltul lung.
In minutul 25, Surdu a recuperat o minge in centrul careului, a trimis-o mai in fata, unde s-a lovit de Nicolita, aflat in pozitie neregulamentara, dupa care atacantul Stelei a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

  • Adrian Mititelu: "Obiectivul este compromis, il astept pe Piturca pentru a construi o noua echipa"
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat dupa esecul cu Steaua ca echipa sa a pierdut nemeritat, dar si ca obiectivul pentru acest sezon a fost compromis, anuntand ca incearca sa-l convinga pe Victor Piturca sa preia formatia, relateaza NewsIn. "Steaua a fost norocoasa. Am avut sase ocazii, dintre care trei foarte mari. Ei din doua ocazii au si marcat doua goluri. Jucatorii s-au daruit, au avut o evolutie frumoasa. Nici nu imi vine sa cred ca am pierdut acest meci, vad ca toate echipele sunt norocoase cu noi. Ne-a mers din rau in mai rau. Suntem blestemati, nu stiu ce se intampla", a spus Mititelu, imediat dupa meci.

Oficialul oltean considera ca echipa nu mai are nicio sansa sa prinda cupele europene in acest sezon si spune ca singura solutie este reconstructia, cu Victor Piturca antrenor. "Obiectivul este compromis anul asta. Acum va trebui sa ne gandim doar la viitor. Il astept pe Piturca, ii voi propune un contract pe doi ani si jumatate. O sa construim echipa pentru anul viitor. Sa cunoasca si el echipa, sa iesim din zona asta. Sper sa-l pot convinge in seara asta sa vina", a precizat Mititelu, care a urmarit meciul alaturi de fostul selectioner al Romaniei.

  • Mihai Stoichita: "A fost un meci nebun, pe care si Universitatea il putea castiga la fel de bine"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a declarat la randul sau, dupa succesul de pe terenul Universitatatii Craiova, ca este multumit de jocul spectaculos, in care ambele formatii si-ar fi putut adjudeca cele trei puncte pe parcursul meciului. "A fost un meci nebun pentru ca ambele echipe au jucat pentru cele trei puncte. Si Universitatea il putea castiga la fel de bine. Am dominat inceptul meciului, dar Craiova a echilibrat mai apoi. Am fi putut sa rezolvam lucrurile in minutul 10, dar Rose a scos de pe linia portii. Nu cred ca Universitatea ar fi rezistat cand aveam 2-0. Am fost obligati sa rezolvam pe final si e bine ca reusim sa inscriem si in ultimele minute", a spus Stoichita.

  • Florin Costea: "Eu sunt principalul responsabil pentru infrangere, imi cer scuze pentru ratari"
Atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea, a declarat ca este principalul responsabil pentru rezultatul final, deoarece a irosit foarte multe sanse mari de gol: "Eu sunt principalul responsabil pentru infrangere, am avut 5-6 ocazii clare, pe care le-am ratat. Imi cer scuze pentru ratari, aceasta infrangere este foarte dureroasa si nu stim ce sa mai facem, parca suntem blestemati in meciurile cu Steaua. Steaua a jucat 5 minute la inceput si 5 minute la final, a avut doua ocazii si ne-a dat doua goluri, iar noi am jucat tot meciul si am dat doar un gol, desi am avut 10 ocazii",

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.