Formatia spaniola Real Madrid este dispusa sa-l cedeze gratuit pe atacantul olandez Ruud van Nistelrooy la gruparea AS Roma, potrivit editiei online a Corriere dello Sport.

Van Nistelrooy, in varsta de 33 de ani, mai are contract cu formatia din Madrid pana in luna iunie a anului viitor si a cerut prelungirea acestuia cu inca un sezon. Cotidianul italian scrie ca presedintele lui AS Roma, Rosella Sensi, a avut deja o discutie cu presedintele lui Real, Florentino Perez, prin intermediul impresarului Ernesto Bronzetti.

Atacantul olandez este in prezent accidentat, dar va reveni in scurt timp pe teren. El a pierdut postul de titular la Real si vrea sa evolueze regulat la o echipa pentru a putea fi convocat in nationala Olandei la Campionatul Mondial din 2010, scrie NewsIn.

Altfel, antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a declarat ca echipa sa nu este interesata de serviciile lui Ruud van Nistelrooy, ca inlocuitor al lui Robin van Persie, care va lipsi mai multe luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.