Reprezentativa Spaniei a castigat duminica si ultimele doua partide din finala Cupei Davis in fata Cehiei, ibericii reusind sa se impuna astfel in ultimul act al competitiei cu scorul de 5-0, informeaza AFP.

In ultimele doua partide din finala competitiei, Rafael Nadal l-a invins pe Jan Hajek, scor 6-3, 6-4, in timp ce David Ferrer a trecut de Lukas Dlouhy, scor 6-4, 6-2.

Spania isi asigurase deja pentru al doilea an consecutiv trofeul Cupei Davis, dupa ce in primele doua zile Nadal l-a invins pe Tomas Berdych (7-5, 6-0, 6-2), Ferrer pe Radek Stepanek (1-6, 2-6, 6-4, 6-4, 8-6), iar ibericii castigasera si la dublu, acolo unde perechea Feliciano Lopez/Fernando Verdasco a trecut de dublu ceh format din Radek Stepanek si Tomas Berdych, relateaza NewsIn.

Reprezentativa Spaniei a castigat pentru al doilea an consecutiv Cupa Davis, dupa ce anul trecut s-a impus in fata Argentinei, scor 3-1, si pentru a patra oara in istorie. Astfel, ibericii ocupa locul 6 in clasamentul natiunilor cu cele mai multe trofee castigate, prima pozitie fiind ocupata de Statele Unite, cu 32 de victorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.