Selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Radu Voina, a declarat ca a primit nenumarate telefoane de incurajare din tara si ca, atat el, cat si elevele sale simt sustinerea fanilor romani inaintea Campionatului Mondial din China, informeaza site-ul oficial al FRH.

"Primul meci este intotdeauna delicat, indiferent de numele adversarului. Chiar daca Chile este mult sub nivelul nostru, noi tratam cu mare seriozitate acest adversar. Sa stiti ca am primit nenumarate telefoane de incurajare, dar si fara acestea noi ii simtim pe romani ca sunt alaturi de noi. Cu totii vrem o medalie si, ceea ce este foarte important, fetele sunt foarte motivate", a afirmat selectionerul Radu Voina, potrivit NewsIn.

Tehnicianul a vorbit si despre problemele medicale de la echipa: "In privinta starii de sanatate stam mai bine, nu ne mai plangem. Nu iesim in oras, de altfel nici nu avem timp, si incercam sa ne protejam mai mult. Putinul timp pe care il avem il petrecem vizionand casete si pregatind partidele ce urmeaza".

Nationala feminina de handbal a Romaniei va debuta la Campionatul Mondial, in Grupa C, in meciul cu selectionata statului Chile. Aceasta echipa este prezenta pentru prima data la un Campionat Mondial, obtinand calificarea dupa ce a cucerit medalia de bronz la Jocurile Pan-Americane. Chiliencele nu au bifat nicio participare la Jocurile Olimpice si sunt antrenate de Alejandro Gutierrez.

Partida dintre Romanie si Chile este programata sambata, de la ora 11:15, si va fi transmisa in direct de TVR 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.