Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, miercuri, ca a ajuns la un acord din toate punctele de vedere cu omul de afaceri Lutz Stache pentru a-i ceda clubul giulestean si sustine ca tranzactia se va incheia pana pe 15 decembrie.

"Pana pe 15 decembrie totul se va incheia, ne-am inteles din toate punctele de vedere. Totul e terminat din partea mea, am rezolvat toate problemele. Acum, totul depinde de domnul Stache si de cum se va misca el. Nu imi va plati decat un leu pentru Rapid", a spus Copos pentru NewsIn.

Oficialul sustine ca imediat dupa ce va ceda in mod oficial clubul nu va mai ocupa decat functia de "muncitor" la Rapid.

Negocierile dintre George Copos si grupul de investitori germani condusi de Lutz Stache au inceput la mijlocul lunii august, iar primul termen pentru finalizarea tranzactiei era fixat in urma cu cateva saptamani, insa totul a fost amanat.

Totusi, surse oficiale din cadrul gruparii bucurestene au precizat, pentru NewsIn, ca discutiile dintre Copos si Stache sunt doar o stratagema a patronului giulestean pentru a se implica cat mai putin din punct de vedere financiar la echipa, iar pentru german o campanie de promovare a imaginii in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.