Patronul Rapidului, George Copos, a hotarat sa lase intrarea libera la meciul cu FC Brasov, din etapa a 16-a a Ligii I, dupa ce tehnicianul Nicolae Manea i-a spus ca acesta ar fi cadoul perfect pentru el de Sfantul Nicolae.

"Manea mi-a spus ca asta ar fi cadoul potrivit pentru ziua lui si am decis sa i-l indeplinesc. E un rapidist adevarat si merita un astfel de cadou. De altfel, am luat aceasta decizie pentru toti fanii Rapidului si pentru toti oamenii care se numesc Nicolae sau Nicoleta", a declarat Copos, miercuri, pentru NewsIn.

Tehnicianul Rapidului s-a declarat incantat de cadoul primit de la patron si considera ca echipa are mare nevoie de sprijinul fanilor in disputa cu formatia de sub Tampa. "Altceva nici nu imi doream de Sfantul Nicolae, acum mai astept doar un stadion plin. Ma bucur ca domnul Copos a inteles, iar fanii nostri sunt sigur ca vor veni in numar mare pentru ca avem mare nevoie de ei la acest meci important. Cum este si ultimul joc pe teren propriu din 2009, cred ca este un cadou si pentru suporterii nostri care ne insotesc la fiecare deplasare indiferent de vreme", a spus si Manea pentru NewsIn.

Pentru a intra pe stadion, fanii vor trebui sa treaca pe la casele de bilete ale arenei giulestene pentru a primi tichete gratuite deoarece regulamentul interzice accesul liber la competitiile importante.

Partida Rapid-FC Brasov, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa, sambata, 5 decembrie, de la ora 20:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.