Romanul Gheorghe Hagi a efectuat in aceste zile o vizita la cele mai importante patru cluburi din Olanda, Ajax Amsterdam, AZ Alkmaar, PSV Eindhoven si Feyenoord, pentru a urmari modul in care sunt organizate academiile de copii si juniori.

Fostul mare international a sosit in "Tara lalelelor" in urma cu doua zile si s-a declarat un mare fan al fotbalului olandez, pe care spune ca il admira inca din anul 1974, de la Campionatul Mondial din Germania. Potrivit NewsIn, el vrea sa acumuleze experienta pentru a progresa cu Academia care ii poarta numele, infiintata la Constanta.

Gheorghe Hagi a efectuat, marti dimineata, o vizita la centrul lui PSV Eindhoven, acolo unde a fost insotit de fostul coechipier de la nationala, Ovidiu Stanga, si a primit un tricou al formatiei ros-albe, pe care era inscriptionat numarul 10 si numele sau. "Acest tricou va fi inramat la sediul Academiei", a afirmat Hagi, care mai apoi a facut cunostinta si cu golgheterul lui PSV, Danny Koevermans.

Golgheterul all-time al echipei nationale a plecat apoi spre Rotterdam, acolo unde s-a intalnit cu oficialii clubului Feyenoord si a vizitat baza sportiva a gruparii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.