Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lacatus, a declarat, sambata, dupa victoria de la Ceahlaul, scor 1-0, ca este multumit de rezultat si de faptul ca a obtinut a sasea victorie, dar le-a transmis elevilor sai ca trebuie sa aduca puncte si in urmatoarele jocuri, transmite corespondentul NewsIn.
"Am ajuns la a cincea victorie consecutiva in campionat si e bine. E un succes care ne da incredere. E bine ca am castigat si acest meci, dar trebuie sa continuam in aceeasi maniera, chiar daca ne asteapta partide dificile in urmatoarea perioada. Am jucat azi mai mult la rezultat. Acum trebuie sa ne concentram pe ce va fi si eu spun ca mai putem castiga multe puncte pana la finalul turului", a spus Lacatus.

De partea cealalta, tehnicianul gazdelor, Gheorghe Multescu, afirma ca era constient de faptul ca echipa sa avea sanse mici de a obtine macar un punct in meciul cu FC Vaslui. "Am intalnit un adversar foarte puternic, cu o forta de joc mare. Cand m-am uitat pe banca de rezerve a vasluienilor, m-a luat ameteala. Au jucatori cumparati cu milioane de euro. Chiar si asa, in repriza a doua cred ca am fi meritat mai mult, chiar puteam sa egalam daca aveam sansa la bara lui Doicaru", a afirmat acesta.

Multescu a anuntat ca in urmatoarea perioada vor ajunge la Piatra Neamt mai multi jucatori in probe, deoarece lotul trebuie neaparat intarit. "In pauza care urmeaza vom aduce cinci, sase jucatori in probe, liberi de contract pentru a-i transfera acum, fiindca trebuie sa intarim lotul. Ne asteapta meciuri grele cu Urziceni, CFR Cluj si Universitatea Craiova, iar jucatorii au carente in pregatire. Sunt lipsuri mari pe toate planurile", a apreciat antrenorul Ceahlaului.

Echipa antrenata de Marius Lacatus, FC Vaslui, s-a impus, sambata, scor 1-0, in deplasarea de la Ceahlaul Piatra Neamt, bifand al saselea succes consecutiv de la venirea acestuia pe banca tehnica si a urcat pe primul loc in clasamentul Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.