UEFA a inceput o ancheta disciplinara impotriva Unirii Urziceni pentru organizarea precara de la meciul cu Rangers, din Grupa G a Ligii Campionilor, cand au avut loc mai multe incidente intre fanii scotieni si fortele de ordine, a anuntat forul european.
Unirea e acuzata ca nu a facilitat accesul pe stadion al fanilor scotieni, in timp ce oficialii lui Rangers au reclamat faptul ca fortele de ordine au utilizat gaze lacrimogene in timpul incidentelor de la pauza, scrie NewsIn.

UEFA va analiza acest caz pe 12 noiembrie, atunci cand se va lua o decizie si in cazul celor de la Rangers, pentru comportamentul fanilor sai de la jocul cu Unirea.

O parte a fanilor lui Rangers s-au batut la pauza meciului cu stewarzii care asigurau securitatea pe stadion. Mai multi suporteri au aruncat cu scaune spre fortele de ordine, care au fost nevoite sa foloseasca spray-uri lacrimogene.

Campioana Romaniei, Unirea Urziceni, a terminat, miercuri, la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu FC Rangers, contand pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.