Atacantul roman Adrian Mutu, care a marcat un gol in meciul Fiorentinei cu Debrecen, scor 5-2, a fost laudat de presa italiana, care mentioneaza ca jucatorul poate evolua si mai bine decat a facut-o miercuri seara.
"Mutu a tras la poarta din primele minute, iar in minutul 13 a reusit sa-l invinga pe portarul formatiei din Ungaria. Actiunile sale au fost periculoase pentru defensiva oaspetilor. Aproape un fenomen", scrie Firenzeviola.it, care ii acorda romanului nota 7.

"Fiorentina a facut spectacol si optimile Ligii sunt aproape. Mutu a fost cel care a deschis dansul", a notat Corriere dello Sport. Cotidianul La Nazione a apreciat evolutia lui Adrian Mutu, considerat unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, relateaza NewsIn.

"De la Mutu la Gila, ciclonul violet vede optimile. Mutu si-a regasit pofta de joc, desi pare ca nu este inca in cea mai buna forma fizica",
a fost de parere Gazzetta dello Sport.

Antrenorul lui Debrecen, Adras Herczeg, a laudat Fiorentina pentru jocul prestat. "A evoluat ca o adevarata formatie puternica in Europa. Am comis erori grave ca nu am putut sa controlam jucatori precum Mutu si Gilardino, iar din acel moment ne-a fost cu adevarat dificil", a spus acesta.

Adrian Mutu, care a marcat golul de 1-0 si a fost integralist, a fost declarat cel mai bun jucator al partidei de catre site-ul oficial al UEFA.

Fiorentina a invins cu 5-2 pe Debrecen, pe teren propriu, si ocupa locul 2 in Grupa E (9 puncte), cu 5 mai multe decat Liverpool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.