Dezamagit de plecarea de la Rapid, tehnicianul a dezvaluit ca anumite persoane l-au impins sa ia aceasta decizie, pe care o va respecta "atat timp cat Copos este patron"
Desi oficialii clubului sperau ca Hizo sa se razgandeasca, dupa ce vineri i-a anuntat pe giulesteni ca nu va mai fi antrenorul lor, acesta a avut o intalnire cu presedintele Consiliului de Administratie, Ioan Taban, pentru a oficializa rezilierea contractului.

'"in niciun caz nu mA mai întorc la Rapid, cel puTin atTt timp cTt va fi patron domnul Copos. in aceasta perioada am sters prea multe cu buretele. Am fost si impins sa iau decizia de a renunta. In vara au plecat foarte multi jucatori si s-au luat altii din liga a treia. Chiar patronul echipei a recunoscut ca a dat doar 20.000 de euro pe transferuri. Si cu toate astea, am obTinut aceste rezultate, mai ales ca jucatorii au fost neplatiti. Chiar daca nu pierdeam cu International in Cupa, tot venea un moment in viitorul apropiat cand imi dadeam demisia, deoarece s-au adunat prea multe", a declarat antrenorul, relateaza ProSport.

Presedintele Consiliului de Administratie al Rapidului a anuntat ca directorul tehnic Nicolae Manea, care a preluat si atributiile de antrenor principal, va ramane la conducerea formatiei giulestene pana la finalul turului, potrivit Sport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.