Echipa antrenata de Mihai Stoichita a trecut duminica, in deplasare, de FC Timisoara, rezultat in urma caruia ros-albastrii au ramas neinvinsi in jocurile din deplasare si au urcat pe locul 3 in clasament
In minutul 69, Dayro Moreno a sutat de la marginea careului de la 16 metri, Pantilimon nu a putut retine balonul, iar acesta a ajuns la Surdu, care a inscris din 4 metri.

Au urmat sanse de gol si din partea timisiorenilor, insa neconcretizate: in minutul 70, Parks a primit o pasa pe partea stanga si i-a retrimis lui Bucur, care desi singur cu portarul Zapata, nu a reusit sa marcheze. In minutul 73, Winston Parks a trimis cu capul spre poarta stelistilor, iar Arman Karamian a deviat balonul in gol. Reusita a fost anulata insa de brigada din Spania, deoarece atacantul armean se afla in pozitie de ofsaid.

Steaua a ramas neinvinsa in meciurile pe care le-a jucat in acest sezon al Ligi I in deplasare, inregistrand in cele 6 partide jucate afara 5 victorii si un rezultat de egalitate. FC Timisoara a inregistrat in acest meci prima infrangere din actuala editie a Ligii I, avand pana acum la activ 5 victorii si 6 rezultate de egalitate.

Totodata, formatia din Ghencea a reusit prima victorie pe terenul celor de la FC Timisoara dupa o pauza de 5 ani, ultimul succes al ros-albastrilor pe Bega inregistrandu-se la data de 9 aprilie 2004, cand stelistii s-au impus categoric, scor 8-1.

In urma acestui rezultat, Steaua a urcat pe locul 3 in clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu primele doua clasate, Rapid si CFR Cluj, dar si cu FC Vaslui, cele 4 formatii fiind despartite de golaveraj. De partea cealalta, FC Timisoara a ramas cu 21 de puncte, dar a coborat pe pozitia a 5-a, la egalitate cu Unirea Urziceni.

In etapa viitoarea, cea de-a 13-a, FC Timisoara va juca in deplasare cu Otelul Galati, in timp ce Steaua va primi pe teren propriu vizita nou-promovatei Unirea Alba Iulia.

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a declarat, duminica, dupa jocul cu FC Timisoara, ca este foarte multumit de acest succes, dar mai ales de jocul echipei, care arata din ce in ce mai bine si da sperante pentru viitor, relateaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.