Antrenorul Nationalei, Razvan Lucescu a explicat intr-un interviu care este noua lui strategie pentru campania de calificare pentru Euro 2012.
Lucescu a declarat intr-un interviu acordat ProSport ca de acum inainte toti jucatorii vor afla in acelasi timp de convocare. “O practica pe care o folosesc cele mai multe dintre federatii. M-am interesat si eu, m-am mai gandit si am ajuns la concluzia ca a anunta stranierii la o data si restul selectionatilor la o alta data constituie un dezavantaj din toate punctele de vedere”, a spus antrenorul.

El a mai adaugat ca tine foarte mult la ideea de grup si de aceea vrea sa impuna “un cod de conduita”. Acesta consta “intr-o serie de reguli menite sa dovedeasca faptul ca grupul este cel mai important. Ca respectul reciproc si fata de ceilalti primeaza. Cred ca prin respectarea acestor principii, ca reguli suna prea didactic, nationala Romaniei poate sa revina mai aproape de propriii suporteri”.

Despre Mutu, Lucescu a declarat ca reprezinta “un jucator ca toti ceilalti”.

Mai multe informatii despre interviu gasiti in ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.