Liderul tenisului mondial, elvetianul Roger Federer, s-a declarat socat si dezamagit de faptul ca fostul sau coleg de breasla s-a drogat.
Desi Agassi s-a retras din cariera, reactiile colegilor de breasla in urma marturisirilor sale nu au intarziat sa apara.

"Am fost dezamagit si socat ca s-a intamplat asa ceva. Cu fundatia sa, Andre Agassi a adunat peste 100 de milioane de dolari, asta este important. In viitor nu trebuie sa se mai intample asa ceva, acest sport trebuie sa ramana curat"
, a explicat Federer, relateaza NewsIn.

Un alt tenismen care a vorbit despre dezvaluirea lui Agassi este Andy Roddick: "Andre este si va fi idolul meu. Ca sa fiu drept, cand el a scris scrisoarea catre ATP, nu era in top 100, si era vazut in pragul retragerii".

Serena Williams a fost la fel de mirata si a spus ca nu stie nimic despre substanta pe care Agassi a folosit-o: "Nici macar nu stiu ce este acest drog, nu am citit nimic despre aceasta carte in care el face dezvaluirile, tot ce stiu este ca va aparea autobiografia lui".

Fostul lider mondial al circuitului ATP, Andre Agassi, de opt ori castigator al unui turneu de Mare slem, a recunoscut intr-o carte autobiografica faptul ca a folosit metamfetamina cristalizata in timpul carierei sale, mai exact in anul 1997


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.