Patronul din Ghencea s-a contrazis apoi, spunand ca echipa ar avea nevoie de un fundas stanga si de un mijlocas, dar ca sumele solicitate pentru Prepelita si Pascovici sunt prea mari

Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ieri ca isi doreste ca echipa sa sa joace in Ghencea tururile preliminare din Champions League, insa pentru asta ar trebui sa amane lucrarile pe care s-a angajat sa le faca in fata proprietarului bazei din Ghencea, Ministerul Apararii Nationale. "Echipa vrea sa joace in Ghencea tururile preliminare. Daca ne calificam in grupe, vom cere o dispensa la Ministrul Apararii in care cerem ca investitiile sa le facem la anul. Daca nu ne vor acorda dispensa jucam in alta parte si facem investitia", a concluzionat Becali.

Conform intelegerii dintre cele doua parti, Becali trebuie sa demareze lucrarile de refacere a gazonului in aceasta vara. Patronul Stelei a luat in calcul si varianta in care ros-albastrii nu vor ajunge in grupele Ligii Campionilor, caz in care echipa va juca in campionat pe un alt teren, iar in Ghencea va incepe reabilitarea. Gigi Becali a vorbit ieri si despre campania modesta de achizitii a Stelei, afirmand ca preturile din Romania sunt prea mari, dandu-i exemplu pe Pascovici si Prepelita: "Sunt jucatori buni, care ar putea evolua la Steaua, dar se cer sume prea mari pentru ei. 700.000 (n.r. de euro) pentru Prepelita mi se pare foarte mult".

Gigi Becali a mentionat ca Steaua mai are nevoie de un mijlocas central si un fundas stanga si ca nu este exclus ca aceste posturi sa fie ocupate si de fotbalisti straini. "E posibil sa fie si straini, e posibil orice. Despre acest subiect mai multe stiu Protasov si Mihai (n.r. Stoica)", adaugand ca antrenorul Oleg Protasov nu i-a cerut transferul unui anumit jucator. Patronul Stelei a simulat indiferenta fata de achizitiile facute de rivalii din Soseaua Stefan cel Mare si din Giulesti. "Nu ma ingrijoreaza ca Dinamo si Rapid s-au intarit. La Steaua nu s-au facut transferuri pentru ca nu este nevoie", a subliniat Becali.

El a considerat ca adevaratul examen pentru Steaua, Dinamo si Rapid va fi evolutia din cupele europene. "Mai este o luna si vom vedea barometre de comparatie intre Steaua, Dinamo si Rapid. Vom vedea cum se vor comporta in cupele europene si atunci vedem cine e cel mai bun club din Romania", a comentat boss-ul din Ghencea.

El a negat ca ar fi interesat de jucatorii pusi recent pe liber de Dinamo si de Rapid si nici de Alin Stoica. "Nu e adevarat ca Steaua il va transfera pe Alin Stoica, nici macar negocieri nu am purtat. Iordache si Mihalcea nu ma intereseaza. Mihalcea are valoare de Steaua, dar nu ne intereseaza", a declarat Gigi Becali. Momentul schimbarii de la Dinamo nu a fost nici el ratat de patronul Stelei. "A anuntat Dinamo buget nelimitat? Pai atunci eu dau nelimitat, plus 100.0000 de euro", a spus, razand, Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.